​Brakpudsning af græs- og brakmarker

Vi har stor erfaring med skov- og markservice

​Er det blevet tid til brakpudsning? Så er vi den rette til opgaven. Hos Lintrup Skovservice har vi arbejdet med skov- og markservice i mange år. Derudover har vi drevet maskinstation i endnu flere år.

Vi vedligeholder brakmarker for private, virksomheder og offentlige myndigheder i blandt andet Sydjylland og Midtjylland.

Pleje af græs på marker, ved skove og omkring søer

​Brakpudsning er velegnet til vedligeholdelse af græsarealer, der ligger på marker, ved skove eller omkring søer med videre. En brakmark kan for eksempel være en mark, der er er taget ud af omdrift i en årrække, hvor den bliver holdt fri for pløjning, gødskning, kalkning og pesticider.​

Man skal slå sine brakmarker mindst én gang om året, hvis der er tale om støtteberettigede områder. Det skyldes, at der skal være en landbrugsaktivitet. Dog skal det afslåede plantemateriale blive liggende, og det må ikke anvendes til afgræsning.​

Vi holder gerne dine brak- og græsmarker nede med en brakpudser, så de ikke vokser til. Dermed vil de fremstå pæne og trimmede, og det bliver lettere at bevæge sig rundt på området.

Få et uforpligtende tilbud på brakpudsning

Kontakt os gerne for at få råd og vejledning om brakmarker. Samtidig kan du høre mere om vores priser for brakpudsning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en uforpligtende tilbud på den ønskede vedligeholdelse.

Kontakt os endelig

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 15 27 51
eller skriv en mail til info@lintrupskovservice.dk

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?