​Fjernstyret robotklipper til græsplænen​

Få en skræddersyet robotklipperløsning​

Ønsker du en fjernstyret robotklipper? Så lad os finde en løsning til din græsplæne. Hos Lintrup Skovservice har vi mange års erfaring med pleje af grønne områder, og vi tilbyder skræddersyede løsninger med robotplæneklippere. Vi servicerer private, erhverv og det offentlige i blandt andet Midtjylland og Sydjylland.

Plænen vil altid være flot og indbydende

​Der er mange fordele ved at anvende en fjernstyret robotklipper eller enhver anden robotplæneklipper. Først og fremmest passer den næsten sig selv, og du behøver ikke længere bekymre dig om, at græsplænen skal klippes. Dermed får du bedre tid til andre ting. Virksomheder, foreninger og offentlige institutioner kan samtidig holde omkostningerne nede.

Der er mange andre fordele som for eksempel, at plænen altid vil være flot og indbydende, og at du samtidig opnår en naturlig fordeling af det klippede græs. Dertil kommer, at robotklipperen ikke støjer på samme måde som en traditionel plæneklipper, og så udleder den mindre CO2. Der er mange løsninger at vælge imellem, men vi råder og vejleder gerne om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.​


Få et tilbud på en fjernstyret robotklipper

Du er meget velkommen til at høre mere om de forskellige løsninger og vores priser for salg, installation og service af robotplæneklippere. Samtidig kan du fortælle mere om dine ønsker og behov. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris på en fjernstyret robotklipper.

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?