Stennedlægningsfræser efterlader et perfekt såbed

Drømmer du om et perfekt såbed fri for sten og jordknolde? Så kommer vi gerne og ordner bedet med vores stennedlægningsfræser. Denne maskine er effektiv og løser opgaven professionelt. Vi står til rådighed i hele Sønderjylland.

En stennedlægningsfræser fungerer ved, at dens knivaksel roterer modsat en almindelig fræser. Dette gør, at alle sten, jord og jordknolde bliver smidt bagom i fræseren. Her rammer de et gitter, gitteret får større dele (såsom sten) til at falde ned først og jorden ovenpå. Bagerst er monteret en gittertromle, der efterlader et perfekt såbed. Der er mulighed for at montere en såkasse på de fleste af modellerne.

Vi har en professionel stennedlægningsfræser til rådighed

En stennedlægningsfræser kan anvendes ved flere forskellige opgaver. Vi har en 3-meters nedlægningsfræser til rådighed, som benyttes til fræseopgaver på arealer, der ikke tidligere har været brugt som skov eller lignende.

Fræseren kan desuden benyttes til omlægning af grønne arealer, plæner og lignende samt til genopdyrkning af brakmarker.​

Fræseren efterlader det behandlede areal klar til såning af græs, korn eller beplantning. Uanset hvad dine ønsker og behov er, så gør vi altid vores bedste for at imødekomme disse. Vi sørger for at have en god og tæt dialog med hver enkelt kunde, hvilket sikrer et godt samarbejde.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvad vores stennedlægningsfræser kan bruges til hos dig, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Kontakt os på telefon 20 15 27 51 eller på e-mail info@lintrupskovservice.dk, så hører du fra os inden længe.​

​Valtra T235 med 3 meters nedlægningsfræser

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?