Naturpleje og genopretning for private og erhverv

Troværdighed og faglig integritet er i højsædet

​Ønsker du professionel naturpleje? Så har vi ekspertisen til at hjælpe dig. 

Hos Lintrup Skovservice udfører vi natur- og skovpleje, herunder naturgenopretning, for private, forskellige former for erhverv og det offentlige i Sønderjylland.

Faglig integritet og troværdighed er i højsædet hos os. Samtidig lægger vi vægt på at levere en god service og en god kvalitet til kunderne. Derfor har vi naturligvis kvalitetsgaranti. Vores virksomhed blev etableret i 1968, og i dag er vi medlem af Dansk Skoventreprenør Forening.

Genopretning og opretholdelse af naturtilstande

​Hvad er naturpleje? Naturpleje handler om at genoprette, opretholde eller fremme en bestemt naturtilstand gennem forskellige foranstaltninger. Det kan for eksempel være at holde arealer åbne for lys.

Vi tilbyder pleje af skov- og naturområder, og det kan være alt fra maskinskovning til beskæring og fældning af træer. Vi tilbyder også slagleklipning og lignende. Derudover tilbyder vi grødeskæring af vandløb og oprensning af søer.

Vi besidder en stor ekspertise inden for både natur- og skovpleje, og vores dygtige og erfarne fagfolk udfører altid et grundigt arbejde. Du får naturligvis en fast kontaktperson, der sikrer, at alt bliver udført korrekt, ordentligt og sikkert.

Kontakt os for at høre mere om naturpleje

​Du er velkommen til at få en snak om vores ydelser og priser inden for naturpleje. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for at få mere at vide om særlige ønsker og behov. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede pleje eller genopretning.

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?