Gode og alsidige kompetencer inden for stubfræsning

Mangler du professionel hjælp til stubfræsning? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Lintrup Skovservice har vi mange års erfaring på området. Vores firma har eksisteret siden 1968, og derfor er vi vant til at varetage mange forskellige opgaver. Vi servicerer kunder over hele Sønderjylland.

Der er mange gode grunde til at anvende stubfræsning til at slippe af med stubbe og rødder i haver og grønne områder. Det er nemlig en effektiv metode til at komme de uønskede stubbe og rødder til livs, og overfladen efterlades flot og glat. Vi tilbyder stub- og rodfræsning ved både større og mindre opgaver.

Hvad koster stubfræsning?

Det er svært at angive en konkret pris på, hvad stubfræsning koster, idet vores priser varierer fra opgave til opgave. Uanset hvad opgavens omfang samt dine ønsker er, så garanterer vi konkurrencedygtige og billige priser.​

Vores stubfræser bruges til at fræse enkeltstående stubbe i haver, langs veje eller i læhegn, hvor de er for store til øvrige maskiner. Vi kan fræse stubbe fra 10 centimeter i diameter op til 2 meter i en dybde ned til 0,5 meter, hvorefter der kun vil være et hul samt muld og groft flis tilbage.

Kontakt os for flere oplysninger

Hvis du har en stor træstub eller måske flere, så er en opgravning både tidskrævende og fysisk hårdt arbejde. Derfor kan du med fordel lade os udføre stubfræsning hos dig. 

Du er velkommen til at kontakte os for professionel rådgivning eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 20 15 27 51 eller på e-mail info@lintrupskovservice.dk, så hører du fra os snarest muligt.​

Maskinen benyttes til at fræse enkeltstående stubbe i haver, langs veje eller i læhegn, hvis de er for store til de øvrige maskiner.
Den kan fræse stubbe fra 10 cm. i diameter op til 2 m. i en dybde ned til 0,5 m., hvorefter der kun vil være et hul samt muld og groft flis.

Stubfræseren har en arbejdsbredde på 32 cm og kan sammenlignes med en forstørret spids på en motorsav.

Diameteren er 1 meter.

Ovenfor kan du læse og se billedserier fra forskellige opgaver, som vores stubfræser har løst.​

​Stubfræsning inden grenknuser og rodfræser

Ovenstående billedserie viser, hvordan stubfræseren fjerner store stubbe inden grenknuseren og rodfræseren kan komme til. Træerne er nyfældede, og stubbende er derfor stadig friske.​​​

​Fræsning af en række stubbe i en have

Ovenstående billeder viser, hvordan vi stubfræser en række stubbe, der står i vinkel i kanten af en have.​

​Detaljeret billedserie af stubfræsning

Ovenstående billedserie viser i detaljer, hvordan stubfræsning foregår - her kun ved en lille stub.​​​

Kontakt os endelig

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 15 27 51
eller skriv en mail til info@lintrupskovservice.dk

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?