​Flishugning er en af vores spidskompetencer

Hos Lintrup Skovservice tilbydes professionel flishugning til alle kunder i hele Sønderjylland. Vi er et professionelt firma, som har eksisteret siden 1968, og derfor har vi mange års erfaring på området. Du kan med andre ord trygt lade vores flishugger klare det hårde arbejde for dig.

Flishugning er en af vores spidskompetencer. Vi kan klare alle opgaver helt fra skovning af træet til flisen. Vi kan desuden håndtere alle former for bevoksning, og derfor er vores kompetencer på området alsidige og brede.

Uanset om du mangler hjælp til en simpel eller kompliceret opgave, så kan vi derfor løse den til en fordelagtig pris.

Flishugning udføres med de helt rigtige maskiner

Før processen går i gang, er det vigtigt at vide, hvilken arbejdsgang der skal foretages, og hvilke kørselsforhold der er til bevoksningen. Derfor kommer vi altid ud og kigger nærmere på opgaven, før vi går i gang med at løse den.​

Når træet er fældet og tørt, flishugges det og køres bort af en traktor med højtipvogn. Du kan også vælge, at træet bliver skåret op i mindre sektioner og kørt med traktor til fast underlag, hvor det her kan hugges til flis. Det afhænger af lige netop dine ønsker og behov.

Vi har de helt rigtige maskiner til rådighed, og derfor kan vi tilbyde professionel flishugning af alle trætyper med op til 40 centimeter træstammediameter.

Kontakt os for at høre nærmere

Hos os er du garanteret professionelt arbejde fra starten samt attraktive priser. Vi udfører mange forskellige former for flishugning, og derfor må du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 20 15 27 51 eller på e-mail info@lintrupskovservice.dk, så hører du fra os hurtigst muligt.​

Kontakt os endelig

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 15 27 51
eller skriv en mail til info@lintrupskovservice.dk

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?