​Maskinskovning af små og store arealer i Sønderjylland

Hos Lintrup Skovservice kan vi udføre maskinskovning af både små og store arealer. Vi står til rådighed i hele Sønderjylland, og derfor bør du ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp. Vi har brede kompetencer på området og kan med andre ord hjælpe dig med enhver opgave.

Vi tilbyder maskinskovning af kort- og langtømmer, udtynding, opmåling og flisproduktion. Vi er medlem af Dansk Skoventreprenør Forening og bruger kun miljøgodkendte maskiner. Du kan altså trygt lade os være din kommende samarbejdspartner.

Vi tilbyder maskinskovning med miljøgodkendte maskiner

Vi har et stort udvalg af skovningsmaskiner, og derfor er vi i stand til at løse mange forskellige opgaver. Vi har både små maskiner, som er gode i tyndingsopgaver samt større maskiner, som er mere velegnede til afdrift.

Alle vores maskiner er naturligvis miljøgodkendte og kører med brede dæk, så vi mindsker skaderne mest muligt.​

Vi er en loyal samarbejdspartner, hvorfor vi altid kommer til den aftalte tid og overholder det aftalte budget. Hos os kan du forvente veludførte løsninger af høj kvalitet. Vi sætter altid kundens individuelle ønsker i centrum for vores arbejde, hvilket er med til at sikre glade og tilfredse kunder.

Kontakt os for flere informationer

Ønsker du at modtage flere informationer om, hvad vi kan tilbyde inden for maskinskovning, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 20 15 27 51 eller på e-mail info@lintrupskovservice.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?