Rodfræsning af alle typer træer

Hos Lintrup Skovservice, tilbyder vi rodfræsning med egne maskiner af alle typer træer i Sønderjylland og resten af landet. Vores rodfræsere er de kraftigste maskiner, der kan fræse alle typer rødder i en dybde af op til 40 cm under jorden, hvorfor vi kan klare langt de fleste opgaver.

Når vi udfører rodfræsning, er der en rist, der sorterer græs, rodstumper og organisk materiale til bunden og lægger det vendte jord øverst ved at lade det passere gennem risten. Den påmonterede paktromle sørger for at presse jorden ned, hvorefter maskinen efterlader det behandlede areal klar til såning af græs og korn eller plantning.​

Hvad er rodfræsning?​

Har du store rødder fra træer i din private have eller i firmaet, der er til gene og ikke lige sådan kan graves op, kan man fræse dem. Helt eksakt skæres de i stykker med en maskine, som efterfølgende gør ovenstående.

Har du nogle rødder, der skal fræses, kommer vi gerne forbi og tager et kig på opgaven. Vi har stor erfaring med rodfræsning gennem cirka 15 år, hvorfor vi ved, hvordan vi skal bære os ad. ​Rodfræseren anvendes oftest til at fræse arealer, hvor der har stået træer op til 30-50 cm, som er fældet.

Det kan for eksempel være:

  • Skov
  • Juletræskulturer
  • Læhegn
  • Ved omlægning af haver/grønne arealer
  • Ved byggemodning af byggegrunde, hvor der har stået træer.

​​Har der stået store træer/stubbe, kan det være nødvendigt, at stubfræse arealet, som vi også klarer inden rodfræsningen kan begynde. Jorden kan så anvendes ved anlæg af have, eller den kan afleveres til deponering uden afgift på træerne.

Professionel og effektiv udførelse af opgaven

Har du brug for en kompetent fagmand til rodfræsning eller stubfræsning, kan vi med egne rodfræserer udføre opgaven professionelt og effektivt. Fræsning af rødder er et af vores store specialer, så kontakt os endelig for et godt tilbud. Du kan ringe til os på telefon 20 15 27 51 eller skrive til os på info@lintrupskovservice.dk for at høre om vores priser og meget andet. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rodfræsning af læhegn

Billederne viser et projekt i Holsted tæt ved motorvejen.

Rodfræsning af have

Her rodfræses en have inden græssåning.​

Vores videoer​

Videoen til venstre viser, hvordan den ene af vores Fendt 930'ere er igang med at rodfræse et grenknust læhegn, hvorefter de to marker vil kunne dyrkes sammen.

Videoen til højre er en Valtra T235 med FAE rodfræser.

Grenknusningen er blevet udført af vores Class, der kort ses i starten af videoen.​

Kontakt os endelig

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 15 27 51
eller skriv en mail til info@lintrupskovservice.dk

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?