​Genplantning af skov for private og erhverv

Vi har mange års erfaring med skovarbejde

​Ønsker du hjælp til genplantning af skov? Så lad os plante træerne for dig. Hos Lintrup Skovservice har vi arbejdet med skovservice i mange år, og vi har drevet maskinstation i endnu flere år. Vi udfører skovplantning for private, virksomheder og offentlige myndigheder i blandt andet Midtjylland og Sydjylland.

Vi tilbyder både skovdyrkning og skovplantning

​Genplantning af skov udgør naturligvis en væsentlig del af enhver skovbrugsdrift. Alle former for skovdrift kræver en form for skovdyrkning. Det gælder især i forbindelse med skovning, men der kan også være andre årsager. Formålet er naturligvis at sikre varighed og forbedring af ​​skovmassen, uanset om der er tale om produktion af træ, brænde eller frugt med videre.

Der er også flere og flere skovrejsningsprojekter, som kan have mange formål. Formålet vil ofte være at beskytte miljøet, forbedre klimaet og skabe en mere bæredygtig natur. Dertil kommer at øge menneskets livskvalitet. Denne form for skovplantning sker typisk i områder, hvor der ikke har været skov i nyere tid.

Kontakt os for at få information om genplantning

​Du er velkommen til at høre mere om genplantning og skovplantning. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på området og høre mere om projektet. Samtidig kan vi komme med råd og vejledning, ligesom vi kan tage en snak om vores priser. Herefter kan vi sammensætte et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris.

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?