​Dybdepløjning (reolpløjning) forud for opdyrkning

Vi har stor ekspertise med dybe pløjninger

​Ønsker du professionel hjælp til dybdepløjning (reolpløjning)? Så lad os ordne det for dig. Hos Lintrup Skovservice har vi mange års erfaring med skovbrug og landbrug, og vi har stor ekspertise med at pløje dybere ned end ved almindelig pløjning. Vi servicerer både private, erhverv og det offentlige i blandt andet Midtjylland og Sydjylland.

Gennembrydning af allag og fræsning af traktose

​Dybdepløjning er identisk med reolpløjning, hvor man pløjer meget dybt ned for at gøre det muligt at opdyrke jorden. Metoden anvendes blandt andet ved skovrejsning og etablering af læhegn med videre.

Formålet er typisk at gennembryde kraftige allag, men formålet kan også være at løsne op for jord, der lider af traktose. 

Flere store hedeområder blev oprindeligt dybdepløjet med henblik på at genskabe markerne.

Vi har stor ekspertise med alle former for dyb pløjning og udlægning af handelsgødning (kunstgødning). Vi har også ekspertise med pløjefri dyrkning samt med mekanisk renholdelse af skov og læhegn med for eksempel en radrenser.

Få mere at vide om dybdepløjning og reolpløjning

​Kontakt os gerne for at få mere at vide om dybdepløjning og reolpløjning med videre. Samtidig kan vi fortælle mere om vores priser og få en snak om, hvad du har behov for. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på opgaven og for derpå at lave et uforpligtende tilbud med en fornuftig pris.​

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?