Grenknusning med egne maskiner

Har du brug for grenknusning kører vi i hele Sønderjylland og resten af landet. 

Hos Lintrup Skovservice, tilbyder vi professionel grenknusning med egne maskiner 6 stk. i forskellige størrelser. Skal du have fjernet juletræer, brombærkrat, brakarealer, der er sprunget i skov, piletræskulturer, eller skal du have etableret jagtstier i skove, kan en af vores mange grenknusere løse opgaven.

Ønsker du et læhegn fjernet, kan vi være behjælpelige med grenknusning og efterfølgende rodfræsning, hvorefter marken vil være klar til gendyrkning. Vores dygtige fagfolk tager sig grundigt af opgaven og sikrer, at den bliver udført korrekt og med et flot resultat.

​​Effektiv grenknusning med bæltekøretøj

​Vores stærke AHWI bæltekøretøj RT200 med FM500 grenknuser og Raptor 300 m. FM 650 grenknuser er velegnet til skrånende terræn, blød bund, knusning under store træer eller knusning af hver anden række i juletræers kultur og meget mere. Bæltekøretøjerne er særlig velegnet til lerjord idet de har specifikt lavt marktryk.

Bæltekøretøjet kan i øvrigt monteres med brakpudser ved behov, hvorfor vi kan imødekomme langt de fleste typer opgaver inden for grenknusning.

Yderligere har vi vores kraftige Claas Xerion, som er velegnet til grenknusning af træer, opgravede rødder samt pilekultur. Traktoren har mange styremuligheder og er derfor nem at komme rundt med selv på trange arealer. ​

​Lad os om at knuse grene og træer hos dig

Det kan være noget af en uoverskuelig opgave, når du ikke du har de rette maskiner og redskaber til at udføre opgaven ordentligt. Vi udfører grenknusning ganske effektivt og hurtigt, og vi sørger for, at alt kommer med, således at det ikke er til gene for dig. Har du træer og grene hos dig, der godt kunne trænge til, at en fagmand kom forbi og så på sagen?

​Kontakt os ganske uforpligtende, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 20 15 27 51 eller skrive til os på info@lintrupskovservice.dk

Grenknusning af læhegn

Ønsker du et læhegn fjernet, kan vi være behjælpelig med grenknusning og efterfølgende rodfræsning, hvorefter marken vil være klar til gendyrkning.

Bæltekøretøj

Vores stærke AHWI bæltekøretøj med FM500 grenknuser er velegnet til skrånende terræn, blød bund, knusning under store træer eller knusning af hver anden række i juletræers kultur m.m.​ Bæltekøretøjet kan i øvrigt monteres med brakpudser.​​

Grenknusning af ranker

Vores kraftige Claas Xerion er velegnet til grenknusning af træer, opgravede rødder samt pilekultur, som vist på videoen til højre.

Traktoren har mange styremuligheder og er derfor nem at komme rundt med, selv på trange arealer.​

Vores videoer

Robot knuser​

Valtra S394 m. knuser​

​Raptor 300 bæltemaskine m. 6 meters brakpudser

​Raptor 300 med knuser

Raptor 300 m. knuser​

Kontakt os endelig

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 20 15 27 51
eller skriv en mail til info@lintrupskovservice.dk

Hvilke opgaver laver en skoventreprenør?